fbpx

UNEORI CÂȘTIGI, UNEORI ÎNVEȚI

Despre acest curs

Acest curs te conduce pe o cale batatorită spre urmarea unui leadership brut prin examinarea a ceea ce orice om are în comun: acele experiente despre care putem spune „Am fost acolo”.

Fiecare dintre noi a avut cel putin o pierdere dezamăgitoare în dezvoltarea personală sau leadership. Cum am reacționat în cazul acelor greșeli, erori, greșeli de judecată sau doar ratarea unui obiectiv ne-au format pâna în prezent.

Nicio experiență negativă nu ne-a înfrânt pâna acum. Acest curs te ajută la clarificarea unei căi către o viață mai satisfăcătoare prin examinarea pierderilor, nu prin masurarea a ceea ce o persoană nu are, ci cum pierderea poate aduce abundență.

Fiecare eveniment negativ sau pierdere poate deveni o oportunitate pentru a ne duce către un nou nivel mai înalt în viață.

Preț Seminar : 4.950,00 Lei
Preț Webinar : 1.490,00 Lei

Uneori castigi, uneori inveti

1.490,00 lei4.950,00 lei + TVA

Acest curs te conduce pe o cale batatorita spre urmarea unui leadership brut prin examinarea a ceea ce orice om are în comun: acele experiente despre care putem spune „Am fost acolo”. Fiecare dintre noi a avut cel putin o pierdere dezamagitoare în dezvoltarea personala sau leadership. Cum am reactionat în cazul acelor greseli, erori, greseli de judecata sau doar ratarea unui obiectiv ne-au format pâna în prezent. Nici o experienta negativa nu ne-a înfrânt pâna acum.

Golește
- +

Cod Produs: N / A

Descriere

Acest curs te ajuta la clarificarea unei cai catre o viata mai satisfacatoare prin examinarea pierderilor, nu prin masurarea a ceea ce o persoana nu are, ci cum pierderea poate aduce abundenta. Fiecare eveniment negativ sau pierdere poate deveni o oportunitate pentru a ne duce catre un nou nivel mai înalt în viata.

Informații suplimentare

Tip curs

Webinar, Seminar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r81359alin/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/integration/FacebookWordpressWooCommerce.php on line 126

BENEFICII

Castigi informatii valoroase despre leadership cultivate din experienta mea de 10 ani de middle manager intr-o companie international.
Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil in cele 8 domenii de influenta (business, guvern, educatie, familie, media, arte, religie si sport).
Profiti de expertiza mea certificata de John Maxwell Team in lucrul cu organizatiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivista destinata networkigului, schimbului de informatii, experienta antreprenoriala si de leadership.

Beneficiezi de solutii eficiente pentru compania ta, care imbina metodele clasice de leadership cu tehnici moderne si inovatoare.

Vei obtine rezultatele garantate pentru un management eficient, dar si motivarea si performanta echipei si a angajatilor.

GARANTIE

Beneficiezi acum de GARANTIA 200% banii inapoi. Daca nu esti multumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, iti returnam in temen de 30 de zile integral suma platita si poti pastra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart