Învață cum să faci performanță în business cu ajutorul leadershipului prin

Rezonanța Emoțională!

Îți pleacă angajații și nu înțelegi de ce? Fluxul de personal în compania ta este unul ridicat?
Angajații par nefericiți și demotivați? Productivitatea scade pe zi ce trece?
Profitul companiei tale a intrat pe o pantă descendentă?
Rezolvarea ta este leadershipul prin rezonanța emoțională!

De ce Leadershipul prin rezonanță emoțională?

Leadershipul este cel mai puternic tool care lipsește multor antreprenori, atât din Romania cât și din străinătate. Practic, succesul și bunul mers al lucrurilor dintr-o companie performantă, pornesc foarte mult de la modul în care top managementul coordonează și gestionează relațiile cu angajații și echipele.

Problemele importante dintr-o companie care duc la scăderea veniturilor, productivitate scăzută, comunicare defectuoasă și în general o organizație care nu funcționează echilibrat, apar din cauza managementului și conducerea acestuia.

Leadership de top pentru management inteligent

Studiile arată că cele mai mari probleme în cadrul unei companii pleaca de la comunicarea defectuoasă, care duce la plecarea din companie a angajaților valoroși. Acest lucru inseamnă un pas în spate pentru companie pentru că un angajat valoros are un impact major în multe aspecte ale unei organizații.

Pentru evitarea acestei probleme și a multor altora care pot apărea din cauza lipsei de inteligență emoțională, leadership sau abilităților de conducere și relaționare, tot mai mulți antreprenori și manageri din Romania aleg un coach sau un trainer (personal sau nu) care să îi ofere o viziune imbunătățită asupra conducerii organizației.

Practic cum ajută leadershipul prin rezonanța emoțională compania ta?

Este cel mai potrivit moment să aduci o schimbare în compania ta!

Mă numesc Alin Ispas și sunt aici pentru a te învăța leadershipul la cel mai inalt nivel. Cred cu tărie că afacerea ta poate prospera numai cu ajutorul Rezonanței Emoționale. Este ceea ce liderii adevărați din Romania au nevoie pentru a-și stabiliza companiile, a-și menține angajații și partenerii motivați și productivi și pentru a-și îmbunătăți cultura organizatională, toate cu scopul de a face performanța în Business. Trainer și coach în leadership prin rezonanță emoțională, mi-am dedicat ultimii 10 ani din viață să ajut companiile să intre pe o traiectorie a succesului si a stabilității. Problemele importante dintr-o companie care duc la scăderea veniturilor, productivitate scăzută, comunicare defectuoasă și în general o organizație care nu funcționează echilibrat, apar din cauza managementului și conducerea acestuia.

Îți ofer coaching și training de leadership prin rezonanță emoțională, inteligență emoțională, comunicare și educație financiară. Toate acestea sunt disponibile sub formă de cursuri:

Cum te pot ajuta produsele și serviciile mele?

Pentru că vei primi:

Câștigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager într-o companie internațională.

Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil în cele 8 domenii de influență (business, guvern, educatie, familie, media, arte, religie și sport).

Profiți de expertiza mea certificată de John Maxwell Team în lucrul cu organizațiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivistă destinată networking-ului, schimbului de informații, experiența antreprenorială și de leadership.

Beneficiezi de soluții eficiente pentru compania ta, care îmbină metodele clasice de leadership cu tehnici moderne și inovatoare.

Vei obține rezultatele garantate pentru un management eficient, dar și motivarea și performanța echipei și a angajaților.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma platită și poți păstra cursul.

TESTIMONIALE

error: Content is protected !!
0

Your Cart