MANAGEMENTUL PROIECTELOR

Welcome to your MANAGEMENTUL PROIECTELOR

Name Business Email
Comunic ceea ce trebuie îndeplinit până la termenul limită și mă aștept ca cei responsabili să-și fracționeze munca în sarcini mai ușor de gestionat.

 

 
Când îmi aleg furnizori, mă bazez pe abilitățile lor de a livra la timpul și prețul potrivit.

 
Pregătesc o secvență de activități și folosesc acest calendar pentru a măsura tot proiectul, ca să mă asigur că se va încheia la timp.
Când încep un proiect, negociez și stabilesc data de livrare împreună cu sponsorul proiectului.
Echipele pentru proiecte sunt temporare, astfel că nu mă preocupă personalitățile componenților. Aleg membrii echipei pe baza competențelor tehnice de care am nevoie.
La începutul unui proiect, formulez un document de inițiere - astfel încât oricine poate înțelege necesitatea elementelor proiectului .
Iau în considerare o varietate de alternative de cost în dezvoltarea bugetului original pentru proiecte.
Fac o schiță clară a așteptărilor pentru echipa de proiect și le gestionez performanțele individuale și colective ca parte a procesului de evaluare a proiectului.
Când un proiect nu este gata la timp, mai degrabă caut o soluție alături de echipă decât să caut vinovați.
Identific cât de multe potențiale riscuri de proiect pot apărea, și dezvolt un plan de gestionare pentru fiecare în parte.
Pentru că proiectele implică atât de multe variabile care deseori se modifică, las planul sa curgă de la sine cu maximă flexibilitate pe măsură ce trece timpul.
Opinia clienților și cerințele părților interesate reprezintă principala măsură a calității pentru proiectele pe care le gestionez.
Monitorizez și reevaluez riscurile semnificative pe măsură ce înaintează proiectul.
Le dau responsabililor un termen limită pentru finalizarea proiectului și mă aștept ca ei să stabilească dacă și când au nevoie de ajutor.
Informez părțile interesate prin întâlniri regulate și distribuirea rapoartelor de performanță,modificărilor de stare și alte documente legate de proiect.
Definesc exact ce așteptă clientul de la proiect și folosesc aceasta în gestionarea proiectului.
Prognozarea costurilor este mai mult artă decât știință, deci includ fonduri suplimentare în buget sperând ca la final să iasă bine.
Prezint informații despre starea proiectului într-un mod simplu de accesat și de folosit astfel încât să întâmpin nevoia de informare a celor interesați.
Livrarea la timp și încadrarea în buget sunt cele mai importante lucruri pentru mine.
Când închei un contract pentru bunuri sau servicii, adesea mă bazez pe cunoștințe și pe relațiile din trecut cu organizația mea.

Lasă un răspuns