fbpx

CUM AM
ÎNCEPUT?
POVESTEA MEA

DESPRE
MINE

Un leader adevarat este acela care cunoaște drumul, urmează drumul și deschide noi drumuri.

– John C. Maxwell

Totul a început acum 8 ani când…

lucram ca middle manager într-o corporație internațională foarte mare. Îmi plăcea să lucrez cu oamenii, să le ofer diverse soluții și variante la problemele cu care se confruntau dar mai ales îmi plăcea să empatizez cu ei. Eram fascinat de modul în care îi poți influența pe oameni să lucreze pentru un scop comun și o bunăstare colectivă.Lucrurile mergeau destul de bine pănă când într-o zi, uitându-mă retrospectiv, mi-am dat seama că există niște probleme mai pregnante decât m-am gândit. Din poziția de middle manager am putut vedea atât procesul administrativ, cât și efectele acestuia asupra nivelurilor inferioare

Citește aici povestea mea

Misiune

Îmi doresc să mentorez top managementul din companiile din Romania pentru a-i învăța o abordare diferită în ceea ce privește cultura organizațională, succesul, performanța și nu în ultimul rând fericirea și echilibrul personal.

Viziune

Îmi doresc să creez lideri rezonanți emoțional și să schimb cultura organizațională a companiilor, prin implementarea unui model de leadership bazat pe  “Rezonanța Emoțională”.

Valori

Performanța – modul în care brandul Alin Ispas furnizează informația și se dedică 100% spre a ajuta managerii și antreprenorii să devină modele de urmat pentru toți cei care lucrează cu ei.

Inteligența emoțională – care o dată înțeleasă și cultivată ajută la cunoașterea abilităților, la eficientizarea comunicării și la relaționare

Generozitate – oferirea de informații extrem de utile și importante pentru oricine își dorește să exceleze ca manager, CEO sau într-o poziție de conducere, mai mult decât a promis inițial

Versatilitate – brandul este capabil să implementeze eficient tehnici de leadership mai actuale sau mai clasice, pentru un mix perfect de informații și sfaturi.

Dezvoltare continuă – una dintre cele mai importante valori ale brandului, aceea de a se dedica învățării continue atât el, cât și cei pe care ii mentorează.

Pasiune – brandul este dedicat sa trezească și să dezvolte calitățile de lider ale clienților lui din pasiune și din pură plăcere pentru leadership și dezvoltare personală.

Încredere în sine – un element important când vine vorba de traineri din domeniul leadershipului, care cuceresc publicul cu siguranță de sine și autenticitate.

Excelența – garanția pe care o oferă clienților, aceea de a livra rezultate concrete prin implementarea unei noi culturi organizaționale în cadrul fiecărei companii.

MAGAZIN PRODUSE

Curs Video Leadership

879 RON

Curs Video Finanțe

679 RON

Curs Video Parenting

779 RON

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart