fbpx

LEADERSHIP DE AUR

Despre acest curs

LIDERII ÎNȚELEPȚI ÎNVAȚĂ DIN PROPRIILE GREȘELI. LIDERII CEI MAI INTELEPȚI ÎNVAȚĂ DIN GREȘELILE ALTORA ȘI DIN SUCCESELE LOR.

John C. Maxwell extrage o serie de idei esențiale pe care le prezintă în această lucrare sub forma unor pepite de înțelepciune. Cu toții ne dorim să fim lideri mai buni, care să se poata descurca în orice situație și cu orice fel de angajați. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viață plină de succese si eșecuri analizate și însușite în timpul călătoriei sale pe drumul leadershipului.

El oferă explicații și exerciții practice detaliate pentru cei care vor să îndrume alți lideri. Astfel, nu numai că poți deveni mai bun în activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil să îi ajuți și pe cei care acceptă provocarea de a deveni mai performanți și mai eficienți în viața lor profesională. O putere de influență mai mare, o comunicare mai bună la toate nivelurile, o capacitate ridicată de a percepe realitatea sunt calități pe care orice lider ambițios și inteligent dorește să le aibă.

Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective – precum și a multor altora.

Preț Seminar : 4.950,00 Lei
Preț Webinar : 1.490,00 Lei

Leadership de aur

1.490,00 lei4.950,00 lei + TVA

LIDERII INTELEPTI INVATA DIN PROPRIILE GRESELI.

LIDERII CEI MAI INTELEPTI INVATA DIN GRESELILE ALTORA SI DIN SUCCESELE LOR.

John C. Maxwell extrage o serie de idei esentiale pe care le prezinta in aceasta lucrare sub forma unor pepite de intelepciune. Cu totii ne dorim sa fim lideri mai buni, care sa se poata descurca in orice situatie si cu orice fel de angajati. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viata plina de succese si esecuri analizate si insusite in timpul calatoriei sale pe drumul leadershipului.

El ofera explicatii si exercitii practice detaliate pentru cei care vor sa indrume alti lideri. Astfel, nu numai ca poti deveni mai bun in activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil sa ii ajuti si pe cei care accepta provocarea de a deveni mai performanti si mai eficienti in viata lor profesionala.

O putere de influenta mai mare, o comunicare mai buna la toate nivelurile, o capacitate ridicata de a percepe realitatea sunt calitati pe care orice lider ambitios si inteligent doreste sa le aiba. Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective – precum si a multor altora.

Golește
- +

Cod Produs: N / A

Informații suplimentare

Tip curs

Webinar, Seminar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r81359alin/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/integration/FacebookWordpressWooCommerce.php on line 126

BENEFICII

Câștigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager într-o companie internațională.
Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil în cele 8 domenii de influență (business, guvern, educație, familie, media, arte, religie și sport).
Profiți de expertiza mea certificată de John Maxwell Team în lucrul cu organizațiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivistă destinată networking-ului, schimbului de informații, experiență antreprenorială și de leadership.

Beneficiezi de soluții eficiente pentru compania ta, care îmbină metodele clasice de leadership cu tehnici moderne și inovatoare.
Vei obține rezultatele garantate pentru un management eficient, dar și motivarea și performanța echipei si a angajaților.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, iți returnăm in termen de 30 de zile integral suma plătită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart