DĂ SENS VIEȚII

Despre acest curs

Principalul factor care declanșează schimbarea este acțiunea. Primul lucru care se schimbă când acționezi ești tu insuți.

În viață, nu ceea ce primim ne face valoroși. Ceea ce devenim pe parcursul procesului dă valoare propriei vieți. Acțiunea este cea care transformă visurile oamenilor in lucruri cu o semnificație. Ea aduce cu sine o valoare personală, pe care nu o putem obține din altă parte.

Sunt patru beneficii ale acționării în vederea unui trai intenționat:

Îți vei reafirma valorile. Dacă acționezi în funcție de ceea ce prețuiești cel mai mult, atunci acele valori îți vor fi mult mai clare și vor deveni o prioritate în viața ta.

Îți vei descoperi vocea. Vei avea încredere să îți susții punctele de vedere și să pui în practică lucrurile pe care le crezi. Vei începe să ai o autoritate morală asupra celor din jur.

Îți vei dezvolta caracterul. Oamenii pasivi le dau voie celor din jur să le influențeze caracterul. Persoanele active se străduiesc să își formeze și să își mențină propriul caracter. Se dezvoltă și evoluează ca urmare al acestui proces.

Vei avea un sentiment de implinire interioară. Satisfacția este regasită in faptul că te afli chiar acolo unde ar trebui să te afli și atunci când faptele se aliniază cu tot ceea ce reprezinți.

Preț Seminar : 4.950,00 Lei
Preț Webinar : 1.490,00 Lei

BENEFICII

Câștigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager intr-o companie internațională.

Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil in cele 8 domenii de influenta (business, guvern, educatie, familie, media, arte, religie si sport).
Profiti de expertiza mea certificata de John Maxwell Team in lucrul cu organizatiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivista destinata networkigului, schimbului de informatii, experienta antreprenoriala si de leadership.

Beneficiezi de solutii eficiente pentru compania ta, care imbina metodele clasice de leadership cu tehnici moderne si inovatoare.

Vei obtine rezultatele garantate pentru un management eficient, dar si motivarea si performanta echipei si a angajatilor.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii Înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma platită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart