fbpx

CURS VIDEO PARENTING

Despre acest curs

Poate te intrebi de ce un curs de parenting printre cursuri de afaceri, leadership si educatie financiara. Raspunsul este ca filosofia de leadership rezonant emotional are de-a face cu educatia.

Chiar daca nu esti parinte sau poate nici nu-ti propui asta, principiile de educatie a copilului se aplica in toate domeniile. De ce? Deoarece copiii ne invata multe despre viata. Pana la urma, suntem cu totii copii si simtim nevoia de atentie.

Tata a doi copii si familist convins, Alin Ispas iti ofera prin cursul de parenting sansa de a fi un lider sau antreprenor echilibrat si mai bogat sufleteste. Vei descoperi ca familia ta nu este cu mult diferita de o afacere, pentru ca si ea are nevoie de o viziune, misiune si valori bine definite (chiar daca stim ca unii antreprenori romani nu au practicat de la inceput aceasta triada).

Ba mai mult, vei afla ca cel mai mare profit vine din mostenirea pe care o lasi copiilor tai: un caracter integru si stabilitate emotionala.

Te asteptam cu drag in curs!

BENEFICII

Castigi informatii valoroase despre leadership cultivate din experienta mea de 10 ani de middle manager intr-o companie international.
Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil in cele 8 domenii de influenta (business, guvern, educatie, familie, media, arte, religie si sport).
Profiti de expertiza mea certificata de John Maxwell Team in lucrul cu organizatiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivista destinata networkigului, schimbului de informatii, experienta antreprenoriala si de leadership.

Beneficiezi de solutii eficiente pentru compania ta, care imbina metodele clasice de leadership cu tehnici moderne si inovatoare.

Vei obtine rezultatele garantate pentru un management eficient, dar si motivarea si performanta echipei si a angajatilor.

GARANTIE

Beneficiezi acum de GARANTIA 200% banii inapoi. Daca nu esti multumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, iti returnam in temen de 30 de zile integral suma platita si poti pastra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart