fbpx
video

Despre acest curs

Poate te intrebi de ce un curs de parenting printre cursuri de afaceri, leadership si educatie financiara. Raspunsul este ca filosofia de leadership rezonant emotional are de-a face cu educatia.

Chiar daca nu esti parinte sau poate nici nu-ti propui asta, principiile de educatie a copilului se aplica in toate domeniile. De ce? Deoarece copiii ne invata multe despre viata. Pana la urma, suntem cu totii copii si simtim nevoia de atentie.

Tata a doi copii si familist convins, Alin Ispas iti ofera prin cursul de parenting sansa de a fi un lider sau antreprenor echilibrat si mai bogat sufleteste. Vei descoperi ca familia ta nu este cu mult diferita de o afacere, pentru ca si ea are nevoie de o viziune, misiune si valori bine definite (chiar daca stim ca unii antreprenori romani nu au practicat de la inceput aceasta triada).

Ba mai mult, vei afla ca cel mai mare profit vine din mostenirea pe care o lasi copiilor tai: un caracter integru si stabilitate emotionala.

 

Parentingul orientat oferă direcție interacțiunilor zilnice dintre tine și copil. Copilul se simte în siguranță atunci când știe că părintele are un scop pentru tot ce spune și face!

Odată ce ți-ai stabilit o țintă clară pentru copilul tău și cunoștințele necesare pentru a ajunge acolo, următorul pas este să-ți verifici atitudinea- atitudinea modelează comportamentul

Dragostea înseamnă să oferi copilului tău atenție pozitivă– și nu poți face asta fără să petreci timp împreună.

Motivul nr. 1 pentru care copilul tău se poartă urât este că are nevoie de atenție

Respectul se arată față de copii atunci când îi tratezi echilibrat și când le permiți să ia decizii (fără forță sau manipulare).

Acceptarea este esența de a aparține cuiva, simțind că faci parte dintr-o familie, că nu ești singur în lume.

Principiul 6: Identifică slăbiciunile copilului tău și încurajează opusul

Principiul 7: Nivelul de activitate este afectat de odihnă, dietă și stimulare excesivă

Principiul 9: Creativitatea apare cel mai bine atunci când greșelile și eșecurile sunt acceptate ca o parte a procesului creativ

Principiul 10: Emoțiile produc schimbări în funcțiile automate ale corpului și în comportament

Principiul 11: Este mai ușor să construiești copii sănătoși decât să repari adulți defecți

Principiul 12: Ordinea, rutina și alegerile pregătesc drumul pentru ascultarea de bună voie

Tendința de a evita problemele și suferința emoțională inerentă lor este sursa principală a tuturor bolilor mintale; întrucât majoritatea avem această tendință într-un anumit grad, majoritatea suferim de lipsa unei sănătăți mintale complete.

Majoritatea oamenilor care merg la psihiatru suferă fie de nevroză (prea multă responsabilitate) fie de tulburări de caracter (insuficientă răspundere)

Avem nevoie să revizuim continuu harta noastră

Experimentarea consecințelor este una din cele mai bune tehnici pentru modificarea comportamentului

Stimularea intelectuală este critică în anii timpurii (copilul învață mai întâi să-și țină capul sus)

Abilitatea intelectuală nu este predeterminată; ea poate fi influențată în bine sau în rău de mediul copilului sau de implicarea părintelui

Televiziunea și jocurile electronice sunt cei mai mari jefuitori ai intelectului din timpul nostru

Folosește influențele negative ca oportunități de creștere

Copiii tind să împlinească așteptările părinților (fie negative, fie pozitive); așteptările negative distrug valorile

Stima de sine este abilitatea de a păși în lume și de a întâmpina evenimentele vieții fără să te destrami.

Și simțământul de superioritate și cel de inferioritate provin din același loc- o valoare de sine scăzută; ambele conduc la o grijă prea mare față de sine

BENEFICII

Castigi informatii valoroase despre leadership cultivate din experienta mea de 10 ani de middle manager intr-o companie international.

Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil in cele 8 domenii de influenta (business, guvern, educatie, familie, media, arte, religie si sport).
Profiti de expertiza mea certificata de John Maxwell Team in lucrul cu organizatiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivista destinata networkigului, schimbului de informatii, experienta antreprenoriala si de leadership.

Beneficiezi de solutii eficiente pentru compania ta, care imbina metodele clasice de leadership cu tehnici moderne si inovatoare.

Vei obtine rezultatele garantate pentru un management eficient, dar si motivarea si performanta echipei si a angajatilor.

GARANTIE

Beneficiezi acum de GARANTIA 200% banii inapoi. Daca nu esti multumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, iti returnam in temen de 30 de zile integral suma platita si poti pastra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

0

Your Cart