fbpx

CURS VIDEO LEADERSHIP / DEZVOLTARE PERSONALA

Despre acest curs

Ai o idee de un milion de dolari, acel gen de idee care ar putea schimba lumea. Ai pasiunea de a aduce acea idee la viață prin deschiderea unei afaceri sau formarea unei echipe.

Acum, vreau sa trec de partea ta și să-ți ofer informație de insider despre cum să reușești. În acest curs, afli cele mai proaspete descoperiri despre cum să faci față obstacolelor antreprenoriatului în propria afacere sau ca lider al unei echipe și cum să le învingi.

Este un curs pe care niciun antreprenor sau om de afaceri nu vrea să-l amâne.

BENEFICII

Câștigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager într-o companie internațională.

Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil în cele 8 domenii de influență (business, guvern, educație, familie, media, arte, religie și sport).

Profiți de expertiza mea certificată de John Maxwell Team în lucrul cu organizațiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivistă destinată networkigului, schimbului de informații, experiență antreprenorială și de leadership.

Beneficiezi de soluții eficiente pentru compania ta, care îmbină metodele clasice de leadership cu tehnici moderne și inovatoare.

Vei obține rezultatele garantate pentru un management eficient, dar și motivarea și performanța echipei și a angajaților.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma platită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart