fbpx

CURS VIDEO FINANȚE

Despre acest curs

O dată ca niciodată… America era națiunea cea mai bogată a lumii. O dată ca niciodată…dolarul se baza pe aur. O dată ca niciodată…tipărirea de bani era o crimă numită contrafacere. O dată ca niciodată…mergeai la scoală, îți luai o slujbă, ieșeai la pensie devreme si trăiai fericit după aceea. O dată ca niciodată…tot ce trebuia să faci era să ai o locuință și când valoarea locuinței creștea te îmbogățeai. O dată ca niciodată…tot ce trebuia să faci era să investești în piața acțiunilor și când aceasta urca, te îmbogățeai. O dată ca niciodată o diplomă de facultate însemna un salariu mai mare. O dată ca niciodată…vârsta era un bun. O dată ca niciodată…cineva ieșit la pensie se putea baza că sistemul va avea grijă de el. Din nefericire, o dată ca niciodată s-a terminat.

Lumea s-a schimbat și continuă să se schimbe. Acest curs oferă educație financiară pentru secolul XXI, care este diferită de educația tradițională. Dacă în ultima decadă, cel mai important cuvânt în lumea financiară și nu numai a fost criza, cursul de educație financiară marca

Alin Ispas îți amintește că o criză poate sa însemnă și amenințări dar și oportunități și îți oferă încă o șansă. Șansa de a evita pericolele lipsei de educație financiară dar și de a fi pregătit pentru oportunitățile unei economii globale aflată în schimbare.

BENEFICII

Câștigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager într-o companie internațională.

Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil în cele 8 domenii de influență (business, guvern, educație, familie, media, arte, religie și sport).

Profiți de expertiza mea certificată de John Maxwell Team în lucrul cu organizațiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivistă destinată networking-ului, schimbului de informații, experiența antreprenorială și de leadership.

Beneficiezi de soluții eficiente pentru compania ta, care îmbină metodele clasice de leadership cu tehnici moderne și inovatoare.

Vei obține rezultatele garantate pentru un management eficient, dar și motivarea și performanța echipei si a angajaților.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești multumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma plătită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii

error: Content is protected !!
0

Your Cart