CELE 15 LEGI ALE DEZVOLTARII PERSONALE

Despre acest curs

Pasionat de dezvoltarea personală timp de mai bine de cincizeci de ani, John Maxwell ne impartășește acum din experiența personală legata de acest subiect, astfel incât să putem deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna. Această a treia carte din seria de Legi a lui John Maxwell (Cele 21 de legi supreme ale liderului si Cele 17 legi ale muncii în echipă) te va ajuta să fii genul acela de persoana care invata toata viata si pentru care dezvoltarea personală este o preocupare permanentă.

Preț Seminar : 4.950,00 Lei
Preț Webinar : 1.490,00 Lei

Testeaza-ti visul

1.490,00 lei4.950,00 lei + TVA

 

John iti arata in acest curs cum sa iti cristalizezi viziunea si sa iti iei angajamentul ferm, aratandu-ti totodata cum sa raspunzi afirmativ la intrebari ca:

  • Visul meu imi apartine?
  • Visul meu depinde de factori pe care ii pot controla?
  • Am o strategie pentru indeplinirea visului meu?
  • Am inclus oamenii potriviti care sa ma ajute?
  • Sunt dispus sa platesc pretul necesar?
  • Visul meu ii poate ajuta si pe altii?
Golește
- +

Cod Produs: N / A

Descriere

Ce ai nevoie sa ai pentru a-ti transforma visurile in realitate?

Visurile tale au putere. Te pot inspira. Te pot intari. In acest material, John Maxwell iti arata cum sa faci ca visurile tale sa devina realitate. Majoritatea oamenilor esueaza datorita faptului ca visurile lor raman in stadiu teoretic.

Informații suplimentare

Tip curs

Webinar, Seminar

BENEFICII

Câstigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager într-o companie international.

Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil în cele 8 domenii de influență (business, guvern, educație, familie, media, arte, religie și sport).

Profiți de expertiza mea certificată de John Maxwell Team în lucrul cu organizațiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivistă destinată networking-ului, schimbului de informații, experiență antreprenorială și de leadership.

Beneficiezi de soluții eficiente pentru compania ta, care îmbină metodele clasice de leadership cu tehnici moderne și inovatoare.

Vei obține rezultatele garantate pentru un management eficient, dar și motivarea și performanța echipei și a angajaților.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma platită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart