fbpx

Cei 7 ani, cele 7 principii de leadership

Despre această carte:

A trai… Cat de banal suna acest verb. Toata lumea traieste, nu-i asa? De la cel care se plange mai tot timpul de tot ce-l inconjoara, pana la cel care este mereu mai bine. Impreuna cu toti aceia care au cumplită nevoie sa li se atate ca se poate. Aici si acum. Dar pentru a invata leadershipul este nevoie sa traiesti altfel. Adica sa vrei sa traiesti. In timp ce majoritatea isi accepta viata, doar putini si-o conduc.

Omul de afaceri si autorul William Clement Stone afirma: “Exista o mica diferenta in oameni, iar aceas ta duce la o mare diferenta. Mica diferenta este atitudinea. Marea diferenta este ce fel de atitudine ai.”

Felul in care un lider se vede pe sine ii influenteaza modul in care ii priveste pe ceilalti. Daca se simte responsabil fata de sine, se va simti responsabil si fata de ceilalti. Daca se neglijeaza pe sine, la fel va face si cu cei care-l insotesc. Desigur, atitudinea nu este totul, dar ea face diferenta intre un lider care lumineaza frumos si unul care afuma totul in jur.

Cuprins:

Cuvant inainte

Filosofia 2GETHER
Anticiparea: Creeaza asteptari
Echiparea: Creeaza echipa
Semnificatia: Creeaza puncte de referinta
Asocierea: Creeaza pur si simplu
Asumarea: Creeaza istorie
Resetarea: Creeaza timp
Dezvoltarea: Fii recreat
In loc de incheiere

DESPRE AUTOR

Nu m-am considerat niciodata superior, dimpotriva. Dar am ales sa traiesc, si am descoperit apoi ca imi place. Fa si tu la fel. Traieste-ti visul! Pentru ca mai presus de toate, esti facut pentru excelenta. Indiferent ce start ai avut in viata, succesul este pe urmele tale. Doar asuma-ti viata si scoate aur din mina ta. Nu va fi usor. S-ar putea sa-ti ia 7 ani, sau 32 sau… Dar vor fi ani luati cu folos. Ani pe care tu alegi sa ii cheltui. Asta este mai important ca orice.

Rugaciunea mea, astazi, este sa crezi ca poti! Ia seama: mintea este cea mai puternica unealta care ti-a fost data in viata aceasta. Foloseste-o, si ea iti va spune pentru ce traiesti. Pentru ca deasupra ta este un Creator Excelent. Gandeste-te o clipa doar: tot ce ai, ai primit. Acesta este darul Lui pentru tine. Ceea ce faci cu ce ai primit este darul tau pentru El.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma platită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart