fbpx

Apocalipsa în Leadership

Despre această carte:

Știi să storci o lămâie? Dar să plantezi un lămâi? Lumea este plină cu lideri care știu una din două. Fie sunt experți în a se concentra în prezent pe cele mai mici detalii, fie știu să privească în viitor și să planifice. Dar pentru a conduce eficient este nevoie de echilibru. Un adevărat lider va învăța atât să administreze alegerile unei zile, cât și să se retragă din activitate pentru a viziona lămâiul. Lipsa acestui echilibru înseamnă faliment, atât pe plan personal cât și la nivel de echipă sau chiar pentru întreaga organizație.
Echilibrul în leadership este ceea ce eu numesc modelul complet de conducere. În prezent, asistăm la escaladarea dezvoltării unui domeniu în detrimentul altora. Oameni de afaceri de succes care-și neglijează sănătatea sau familia sau relațiile. Oameni de stat care-și dezvoltă cariera în detrimentul caracterului. Staruri care se înstrăinează de ei înșiși…
În cartea pe care o ai în față mi-am propus să aflu dacă în prezent mai putem vorbi despre un om de succes echilibrat. Căutând un model complet, am apelat la relația management-leadership, înțelegând că la confluența dintre meticulozitate și viziune pot găsi răspunsul. Ce am descoperit o să te fascineze, așa cum eu am fost fascinat. Iată câteva dintre întrebările pe care le-am purtat cu mine în acest demers:
De unde vine echilibrul în conducere? Poate fi el descoperit în zilele noastre? Mai mult, poate fi el aplicat în lumea noastră în continuă schimbare? Odată descoperit, cât de realist este să presupunem că-l putem aplica în orice domeniu? În final, ce este echilibrul?
Dar de unde ideea cu Apocalipsa? Ei bine, asta este surpriza pe care ți-am pregătit-o. Pentru început, este de ajuns să înțelegi tema acestui studiu pe care-l vom parcurge împreună. Pe măsură ce vom parcurge toate cele 8 metode de supraviețuire, vreau să-ți păstrezi în minte întrebarea: “Spre ce înclin mai mult? Am tendința să storc lămâile, sau să plantez lămâi?” Echilibrul este tema de căpătâi, nu ca un scop în sine, ci ca un fir roșu al istoriilor de succes pe care le vom descoperi împreună. Pentru că doar supraviețuitorii scapă de Apocalipsa în leadership.

DESPRE AUTOR

Nu m-am considerat niciodată superior, dimpotrivă. Dar am ales să trăiesc, și am descoperit apoi că îmi place. Fă și tu la fel. Trăieste-ti visul! Pentru că mai presus de toate, ești făcut pentru excelență. Indiferent ce start ai avut în viață, succesul este pe urmele tale. Doar asumă-ți viața și scoate aur din mina ta. Nu va fi ușor. S-ar putea să-ți ia 7 ani, sau 32 sau… Dar vor fi ani luați cu folos. Ani pe care tu alegi să îi cheltui. Asta este mai important ca orice.

Rugăciunea mea, astăzi, este să crezi că poti! Ia seama: mintea este cea mai puternică unealtă care ți-a fost dată în viața aceasta. Folosește-o, și ea îți va spune pentru ce trăiești. Pentru că deasupra ta este un Creator Excelent. Gândește-te o clipă doar: tot ce ai, ai primit. Acesta este darul Lui pentru tine. Ceea ce faci cu ce ai primit este darul tau pentru El.

Alin Ispas s-a născut la 08.11.1982 în orașul Făgăraș, județul Brașov. A lucrat 8 ani în poziții de conducere în organizații de voluntari și este autor, leadership coach, speaker și trainer certificat John Maxwell Team.

Este căsătorit și are doi copii, Ema Daria și Matei Adelin. Pasiunile sale sunt cititul, expedițiile pe munte, vorbitul în public și coachingul. În 2015 a înființat comunitatea Leadership 2gether care în prezent numără peste 2.000 de abonați și este în creștere constantă.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, îți returnăm în temen de 30 de zile integral suma platită și poți păstra cursul.

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

error: Content is protected !!
0

Your Cart