Rulează videoul

LEADERSHIP DE AUR

Despre acest curs

LIDERII ÎNȚELEPȚI ÎNVAȚĂ DIN PROPRIILE GREȘELI. LIDERII CEI MAI INTELEPȚI ÎNVAȚĂ DIN GREȘELILE ALTORA ȘI DIN SUCCESELE LOR.

John C. Maxwell extrage o serie de idei esențiale pe care le prezintă în această lucrare sub forma unor pepite de înțelepciune. Cu toții ne dorim să fim lideri mai buni, care să se poata descurca în orice situație și cu orice fel de angajați. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viață plină de succese si eșecuri analizate și însușite în timpul călătoriei sale pe drumul leadershipului.

El oferă explicații și exerciții practice detaliate pentru cei care vor să îndrume alți lideri. Astfel, nu numai că poți deveni mai bun în activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil să îi ajuți și pe cei care acceptă provocarea de a deveni mai performanți și mai eficienți în viața lor profesională. O putere de influență mai mare, o comunicare mai bună la toate nivelurile, o capacitate ridicată de a percepe realitatea sunt calități pe care orice lider ambițios și inteligent dorește să le aibă.

Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective – precum și a multor altora.

Preț Seminar : 4.950,00 Lei
Preț Webinar : 1.490,00 Lei
Golește

BENEFICII

Câștigi informații valoroase despre leadership cultivate din experiența mea de 10 ani de middle manager într-o companie internațională.
Beneficiezi de un model personalizat de leadership, aplicabil în cele 8 domenii de influență (business, guvern, educație, familie, media, arte, religie și sport).
Profiți de expertiza mea certificată de John Maxwell Team în lucrul cu organizațiile diversificate, la nivel mondial.

Vei avea Posibilitatea de a adera la Alin Ispas Top Influence Group o comunitate exclusivistă destinată networking-ului, schimbului de informații, experiență antreprenorială și de leadership.

Beneficiezi de soluții eficiente pentru compania ta, care îmbină metodele clasice de leadership cu tehnici moderne și inovatoare.
Vei obține rezultatele garantate pentru un management eficient, dar și motivarea și performanța echipei si a angajaților.

GARANȚIE

Beneficiezi acum de GARANȚIA 200% banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv de produsele sau serviciile mele, iți returnăm in termen de 30 de zile integral suma plătită și poți păstra cursul.
  • CONTACT
  • contact@alinispas.ro
  • Adresa exacta
  • +40 043 345 231
  • SOCIAL
  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
  • LINKEDIN

Alin Ispas © Toate drepturile rezervate

0

Your Cart